Kralenarmbanden komen in diverse soorten. Zo hebben we handige armbanden met kralen die je met een elastiek makkelijk om en af kunt doen, maar ook armbanden met kralen die sluiten met een knoopje. Daarnaast zijn er in onze webshop ook mooie armbanden met slotje. Hier vind je alleen maar kralen armbanden met korting en kun je dus eindeloos combineren. Ga voor een leuke combinatie van diverse armbanden of shop de bijpassende armband bij je outfit.

Filter uw producten

Kralen armband dames

Armbanden met kralen in vele verschillende kleuren en alles met korting. Shop hier de mooiste dames kralenarmbanden en profiteer van onze leuke aanbieding.

Kralenarmbanden elastiek

Makkelijk je armband om en af doen met een elastische sluiting. Als je snel je armband om wilt doen of als je niet zo handig bent met een armband met slotje. Een kralenarmband is een prachtig sieraad waarmee je in een handomdraai je outfit net dat beetje extra geeft.

Gekleurde kralenarmbanden

Ga voor een armband met kralen in meerdere kleuren zodat je hem bij meerdere outfits kunt combineren. Een kleurrijke armband is natuurlijk altijd makkelijk en vrolijk. Bij elke gekleurde armband geven we je een leuke suggestie om de sieradenset compleet te maken. Dus ga voor de kleurrijke sieradenlook en geeft kleur aan je look.

Subtiele kralen armband

Wil je wel een kralenarmband, maar niet een hele opvallende? Dan is een subtiele armband met kralen een leuke optie. Het voordeel van een kleine armband met kraaltjes is dat je deze leuk kun mixen met andere armbanden of bijvoorbeeld met een horloge. Een minimalistische kralenarmband is ook leuk in combinatie met een bijpassende ketting of oorbellen.