Armbanden met elastiek zijn ideaal als je niet handig bent met een armband met slotje. Een elastieken armband heb je om in een handomdraai en je hoeft er niet handig voor te zijn. Daarom hebben we een grote collectie armbanden met elastiek en is de gehele collectie armbanden afgeprijsd. Zo is het nog leuker om een armbandenset te scoren of om die armband met elastiek te combineren met een bijpassende ketting of oorbel.

Filter uw producten

Armband elastiek breed

Een brede elastische armband is ideaal als je toch een armvullende armband wilt hebben, maar niet elke armband los met een slotje vast wilt maken. Daarom is een brede armband met elastiek makkelijk en snel. Ga voor een brede armband met verschillende kleuren die bij veel outfits past of ga voor een bredere armband in één kleur.

Smalle armband elastiek

Subtiele armbandjes van elastiek zijn mooie sieraden voor de minimalistische look. Maak het zo gek als je wilt door een combinatie van verschillende smalle armbandjes van elastiek bij elkaar te dragen. Ook mooi om diverse kleine armbandjes te combineren met een bijpassend horloge, bijpassende ketting of kleine ring.

Armband elastiek kraaltjes

Elastieken armbanden met kralen zijn een perfecte aanvulling op elke outfit. De meeste armbanden hebben verschillende lagen kralen, zodat je arm meteen gevuld is met prachtige kleine steentjes. Uiteraard is het leuk om een armband met kralen te combineren met bijpassende ring of ketting. Daarom geven we bij elke armband een leuke suggestie zodat je goed kunt combineren en een sieradensetje kunt scoren.

Makkelijk armband om doen

Het is ideaal voor iemand die niet zo handig is met de slotjes van armbanden om te kiezen voor een armband met elastieken sluiting. Bijvoorbeeld voor een ouder iemand of iemand die niet makkelijk zijn handen kan gebruiken is een armband met elastiek een goed cadeau.

Elastische armbanden met korting

De gehele collectie elastieken armbanden met korting is te combineren met alle andere sieraden met korting. Hier bij LagerePrijs.nl hebben we echt alles afgeprijsd, zodat je niet alleen een armband voor jezelf kan uitzoeken, maar ook leuk een armband cadeau kunt geven. En dan is een armband met elastiek uitstekend, want deze past altijd en iedereen kan hem om.