Kleine armbandjes zijn trendy sieraden die voor elke gelegenheid te dragen zijn. Een goudkleurige minimalistische armband voor naar het werk of een combinatie van meerdere kleine armbandjes voor een feestje. Ook leuk is om meerdere kleuren te combineren. En omdat hier alle fijne armbanden met korting zijn is het nu nog leuker om te mixen. Zilverkleurige fijne armbandjes samen met een goudkleurige armband met subtiele hanger. Of een setje van meerdere gekleurde fijne armbandjes maken deze sieraden makkelijk voor het creëren van een eigen stijl.

Filter uw producten

Fijne armbanden dames

Kleine armbandjes voor dames is een trend die geldt voor elke leeftijd. Van jong tot oud en voor elke maat pols zijn kleine armbandjes goed te dragen. Fijne armbandjes in goudkleur of zilver en rosé goud is een echte sieradentrend van dit moment.

Kleine armbandjes zilver

Het dragen van fijne zilveren armbandjes is eigenlijk voor elke gelegenheid geschikt. Want voor naar het werk kan een zilveren subtiele armband heel goed, maar een armbandje met klein steentje past bijvoorbeeld ook uitstekend bij een mooie jurk. Combineer meerdere zilveren kleine armbandjes en maak het zo gek je wilt.

Fijne armbandjes touw

Ga voor de Ibiza look met fijne armbandjes van touw. Deze armbandjes met touw zijn aan elkaar geknoopt en zijn kenmerkend voor de beach look. Combineer met armbanden met schelpjes of kleine steentjes en bijpassende ketting of oorbellen.

Fijne armbandjes online kopen

Hier bij LagerePrijs.nl kun je fijne armbandjes kopen met korting in verschillende kleuren en materialen. Bij elke armband geven we je een leuke bijpassende ketting, oorbel of ring als suggestie en kun je je sieradenset compleet maken.