Schakelarmbanden zijn er is veel kleuren en maten. Ga voor een grove schakelarmband voor een stoere look of een meer subtiele schakel armband voor de minimalistische look. Ook leuk om beide schakels te combineren. Zilveren schakelarmbanden zijn tijdloze armbanden die alleen maar mooier worden met de tijd. Goudkleurige schakelarmbanden van stainless steel zijn prachtig bij een goudkleurige ring of bijpassende ketting. Je shopt hier schakelarmbanden met korting en bij elke armband geven we je een bijpassende sieraden suggestie.

Filter uw producten

Schakelarmband dames

Schakelarmbanden voor dames is een trend die nooit verdwijnt. Grove schakels of subtiele schakels of een combinatie kunnen altijd.

Schakelarmbanden zilver

Echte zilveren armbanden met schakels worden alleen maar mooier als je ze draagt. Uiteraard kun je een schakelarmband in echt zilver goed poetsen met een zilverpoetsdoekje of gemakkelijk met wat zeep onder de kraan. Een zilveren armband met schakels kun je dagelijks dragen en is leuk te combineren met eigenlijk alles.

Goudkleurige schakelarmbanden

Een armband met schakels in goudkleur is echt zo'n klassiek sieraad. Echte gouden armbanden verkopen we niet, maar goudkleurig stainless steel is bijna net zo mooi en een stuk beter betaalbaar. Stainless steel, of roestvrij staal is een materiaal dat keihard is en nooit verkleurd. Zelfs het goud zal er op den duur niet vanaf komen.

Schakelarmbandjes combineren

Het leuke van kleine schakelarmbandjes is dat het ideaal is om te combineren. Maak een setje van verschillende armbanden of een set met horloge en je arm is gevuld. Maak het geheel af met bijpassende oorbellen of oorring met schakels en je sieradenset is compleet.

Schakelarmbanden met korting

Hier bij LagerePrijs.nl hebben we echt alleen maar sieraden met korting en dus hebben we ook alle schakelarmbanden afgeprijsd. En zoek je iets speciaals? Laat het ons weten en we helpen heel graag met het vinden van dé perfecte sieraad voor jou.