Maak een statement met je armband en shop hier de mooiste grote en opvallende armbanden. Een statement armband kan een brede armband zijn, maar ook een armband met grote steen of een opvallende versiering. Het is in ieder geval een armband die opvalt. Hier in onze webshop zijn alle statement armbanden met korting en tegen de laagste prijs. Ook hebben we de zilveren armbanden en goudkleurige armbanden afgeprijsd. Geef je outfit meer kleur met een kleurrijke statement armband of ga voor de luxueuze uitstraling met een grove zilveren armband.

Filter uw producten

Statement armbanden voor dames

Prachtig met een kort mouwtjes of een driekwart mouw: de statement armband. Met een opvallende armband maak je die simpele outfit helemaal trendy en hip. Combineer een zilveren statement armband met bijpassende zilveren sieraden of ga voor een statement armband in de kleur van je outfit.

Statement armband goudkleur

Een gouden statement armband in stainless steel is een mooi en tijdloos sieraad. Stainless steel is keihard en hierdoor ideaal geschikt voor een grote armband. Dit materiaal kan nat worden en zal nooit verkleuren. We hebben alle goudkleurige statement armbanden nu tegen de laagste prijs.

Statement armband zilver

Echt zilveren statement armbanden met korting shop je hier. Met een grote, zilveren armband heb je bijna geen andere sieraden meer nodig. Ga voor een eye catcher van een armband en combineer dit met subtiele oorbellen en je sieraden-look is compleet.

Statement armbanden kopen

Zoek je een statement armband in een specifiek model of kleur? Laat het ons weten en we helpen je graag met het vinden wat je zoekt.