Deze sieradentrend is terug van weggeweest: de broche is weer hip! Een broche is niet alleen handig om een sjaal bij elkaar te houden, maar ook een leuk sieraad voor op een jasje. De trend in broches nu is vooral de broche met dieren of broche met veel bling bling. De broche speld is allang niet meer alleen voor oude mensen, maar maakt helemaal zijn rentree en is echt een nieuw fashion statement.

Filter uw producten

Dames broches

De dames broche is een leuke sieradentrend die je steeds meer ziet. Een damesbroche is mooi te combineren met een simpele trui of een saai jasje. Zo maak je dat eenvoudige zwarte jasje meteen fashion.

Zilveren broche

De klassieke zilveren broche is een tijdloos sieraad en perfect te mixen met een zilveren sieradenset. Ook leuk zijn de broches van echt zilver met wat bling van zirkonia of Swarovski.

Goudkleurige broche

Een goudkleurige broche is helemaal retro en straalt luxe uit. Maak je outfit compleet met goudkleurige sieraden. Bij elk sieraad geven we je een bijpassende suggestie zodat je een prachtige sieradenset kunt scoren.

Broche speld

De broche speld is het beste vast te zetten in een dikke stof. Pas dus op met fijne stoffen of met katoen. Want je wilt geen gat in je mooie blouse.

Broches online kopen

Hier bij LagerePrijs.nl zijn alle broches met korting en shop je alleen maar alles tegen de laagste prijs. Naast broches hebben we een grote collectie sieraden met korting zodat je een leuke combinatie kunt maken. Ook ideaal om een sieraad cadeau te geven
Zoek je een specifieke broche of heb je een vraag over onze collectie? Laat het ons weten en we helpen je graag.