Een fijne ketting is een ketting die je wel ziet, maar niet teveel aandacht vraagt. Daarom is zo’n subtiele ketting hét perfecte sieraad om elke dag te dragen. Shop hier een fijne ketting in verschillende vormen en kleuren. De sieradentrend van dit moment is de dubbele subtiele ketting. En wil je nog een stapje gaan en wil je nog meer lagen? Combineer kettingen zelf door het layering van kleine kettingen. Met een minimalistische ketting kun je zoveel kanten op dat je kunt blijven combineren. Daarom zit je met een kleinere ketting altijd goed.

Filter uw producten

Fijne kettingen

Een fijne ketting in zilver of kleine ketting in goud, of zelfs een combinatie van deze twee? Met een fijne ketting mag het allemaal. Omdat een kleine ketting niet erg opvalt kun je daarom je halssieraad zo groot maken als je wilt. Dat is het leuke van een fijne ketting: je bepaald zelf hoe uitbundig je look is.

Layering kettingen

Het layeren van kettingen is een echte sieradentrend van dit moment. Ga helemaal los met verschillende kettingen in diverse kleuren of verschillende kettingen met hangers. Het leukste is om de kettingen in diverse lengtes bij elkaar te combineren. Draag dit samen met een simpel trui'tje of een basic blouse en je kettingen komen extra goed uit.

Ga voor de minimalistische look

Een fijne ketting past perfect bij een stijlvolle en minimalistische look. Een witte blouse met subtiele gouden ketting of een mooi zwart shirt met zilverkleurige minimalistische kettingen. We hebben hier bijna alleen minimalistische kettingen van stainless steel, zilver of goudkleur. Deze kettingen kun je gewoon om houden als je gaat douchen of naar het strand… ideaal!

Subtiele kettingen

Dus, ben jij niet zo van de statement kettingen en houd je het liever meer simpel? Of houd je er van om een grote ketting te combineren met een subtiele ketting? Wij hebben een grote collectie kettingen van allebei deze stijlen. Dus shop sieraden voor de leukste prijs bij de LagerePrijs.nl en profiteer van subtiele kettingen met korting.