Een statement ketting? Misschien hoor je het voor het eerst, maar de naam van een zegt het al: maak een statement met een ketting. Oftewel, een grote ketting die veelal de eye-catcher is van je outfit. Ga voor groot, groter, grootst en laat je ketting opvallen. Een statement ketting is het pronkstuk van je look en daarom hebben we een grote collectie statement kettingen in vele kleuren en materialen. Kies voor een kleurrijke statement ketting of een ketting met grote kralen of hangers. En je weet: je shopt hier bij LagerePrijs.nl alleen maar statement kettingen met korting, dus doe mee met deze sieradentrend.

Filter uw producten

Grote kettingen

Een statement ketting is een grote en grove ketting waar je niet omheen kunt. Daarom is het leuk om een statement ketting te dragen met een shirt of blouse zonder print. Dus haal dat simpele zwarte shirtje maar uit de kast, hang er een leuke statement ketting om en je bent meteen 'aangekleed'. Zo makkelijk kan het combineren van sieraden zijn.

Statement ketting voor een feestje

Helemaal leuk is het om een grote ketting te dragen op een feestelijke gelegenheid. Ga voor een statement ketting met veel bling bling of kies voor een statement ketting in dezelfde kleur als je jurk of tasje. Ook leuk: een statement ketting met veren met bijpassende verenoorbellen.

Statement ketting kleuren

Maak het dubbel bont en kies een statement ketting met veel kleur. Zo weet je zeker dat jouw ketting de eye-catcher is en je verder niets meer nodig hebt. Hoe meer kleur in de ketting, hoe makkelijker je ketting bij meerdere outfits past. Combineer een kleurrijke statement ketting met een basic witte blouse om de ketting extra aandacht te geven.

Statement kettingen met korting

En wil je kettingen afwisselen? Dan shop je hier de leukste kettingen met korting en kun je een grote, statement ketting afwisselen met een subtiele ketting. Hier bij LagerePrijs.nl is de gehele collectie sieraden met korting en kun je dus heerlijk sieraden shoppen voor de laagste prijs.