De nieuwste sieradentrend van dit moment is de ear cuff. Deze gave oorbellen vullen je complete oor en klemmen zich om je oren als een warme knuffel. Ga jij voor een kleine zilveren ear cuff of een grote en oorvullende ear cuff met zirkonia steentjes? Maak een statement met een earcuff. Dat noemen wij nog eens earcandy. Bekijk hier alle earcuffs met korting en ga voor deze hippe look.

Filter uw producten

Nieuwe oorbellen trend: Ear cuffs

Een earcuff of ear cuff is de nieuwste oorbellen trend van 2020 en is een feestje op je oor. Natuurlijk zijn er verschillende soorten en diverse groottes, maar een ear cuff is over het algemeen een opvallende oorbel die een deel van je oor bedekt.
Óf het is een oorbel aan de bovenkant van je oor langs je oorschelp. Maar ear cuffs zijn dus oorbellen die je op een andere manier draagt dan de geijkte oorbellen door het gaatje en zijn echt hippe oorbellen.

Ear cuff zilver

Een zilveren ear cuff is een prachtig sieraad die toch een trendy look uitstraalt, maar toch niet te uitbundig is. Combineer een earcuff in zilver met een subtiele ketting in zilverkleur en je trendy sieradenlook is compleet.

Ear cuff goud

Goudkleurige ear cuffs zijn tijdloze sieraden. Combineer de ear cuff in goudkleur met een goudkleurige ketting of een gave, grote goudkleurige ring. Sieradentip: draag in één oor een mooie ear cuff en in je andere oor een grote, lange oorbel in dezelfde kleur.

Ear cuff twist

Een gekrulde ear cuff die zicht om je oor krult, dat is een twisted ear cuff. En daar vind je in onze webshop verschillende soorten van. Earcuffs in goudkleur en zilverkleur met een twist… én het zijn stuk voor stuk ear cuffs met korting!

Mooie earcuffs kopen

Zoek jij een unieke earcuff en wil je een ear cuff online kopen? Dan ben jij bij ons aan het juist adres. Omdat deze trend zo populair is hebben we veel verschillende soorten ear cuffs voor elk soort oor. En wil je meer weten over deze nieuwste oorbellen trend of over één van de earcuffs uit onze webshop, neem dan contact met ons op.