Oorclips of oorklemmen zijn voor de oorbellenfans zonder gaatjes. Dus heb jij geen gaatjes in je oren of heb je gevoelige oren dan hebben wij een leuke collectie oorclips en oorklemmetjes in alle soorten en materialen. Je shopt hier trendy oorclips met parels of een tijdloze oorklem met steentjes. En in onze webshop hebben wij alleen maar oorclips en oorklemmen met korting. Dus combineer er op los met de mooiste oorclips of klemmetjes met bijpassende kettingen, armbanden en ringen.

Filter uw producten

Oorclips kopen

Het lijkt makkelijk, maar oorclips kopen is niet zo simpel. Over het algemeen hebben maar weinig winkels een ruime keuze in oorclips en moet je altijd goed zoeken om een leuke oorclip te vinden. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie oorclips in alle maten en kleuren.

Oorklemmen

Naast een oorclip is ook de oorklem een populaire oorbel voor iedereen zonder gaatjes in je oren. De naam zegt het al, want deze oorbel klemt zich om het oor. Het leuke van een oorklem is dat je deze op verschillende plekken op je oor kunt vastklemmen. Hang hem aan je oorlel voor een geijkte oorbel óf klem de oorbel om je oorschelp om een oorvullende oor-accessoire te creëren.

Oorclips zilver

Zilveren oorclips en zilveren oorklemmen zijn een tijdloos sieraad en zijn eenvoudig te combineren. En helemaal met onze uitgebreide collectie zilveren sieraden in de aanbieding zijn de oorclips in zilver nu extra voordelig te matchen met een bijpassende ketting, armband of ring.

Grote oorclips

Houd je van grote oorclips of zogenaamde statement oorclips? Ook hier hebben we een mooie collectie van. En alle statement oorclips zijn afgeprijsd. Een grote oorclip met bloem of een oorclip met parels zijn opvallende oorbellen voor oren zonder gaatjes.

Oorclips met hanger

Ook van oorclips met hanger hebben we diverse soorten in de collectie. Ideaal als je wilt uitpakken met een oorclip voor een feestje of als je van statement oorclips houdt. Combineer er op los met de diverse clips of maak een combo met een ander sieraad.

Vragen of oorclips of oorklemmetjes?

Heb je een vraag over een oorclip of oorklem? Wil je bijvoorbeeld meer foto's zien of kunnen we je een video sturen van het product neem dan contact met ons op. Ook als je een specifiek sieraad zoekt kunnen we je uiteraard adviseren.