Naast earcuffs zijn dit ook soort aparte oorbellen dé nieuwe sieradentrend. Voor en achter oorbellen zijn oorbellen die zowel de voorkant als de achterkant van je oor versieren. Een voor en achteroorbel komt in vele soorten en maten. Zo hebben we een kleine oorbel met grote achterkant zodat deze achter je oor uitkomt of een oorbel die onder je oorlel uitkomt. Ook hebben we een leuke collectie oorbellen die je simpelweg door je oor steekt zonder dopje en waarvan de achterkant ook zichtbaar mag zijn. Neem lekker een kijkje tussen de prachtige voor- en achter oorbellen met korting en klik op het product om meer foto’s te zien.

Filter uw producten

Nieuwe sieradentrend

De nieuwste trend in oorbellen is de oorbel die ook aan de achterkant mooi is. Daarom de naam 'voor en achter' oorbel om aan te geven dat zowel aan de voorkant áls aan de achterkant er iets moois te zien is aan de oorbel. Een oorvullende oorbel die van elke kant de moeite waard is om te zien.

Voor en achter oorbel bollen

Deze sieradentrend is allemaal begonnen met de oorbel met twee verschillende bollen: een klein bolletje op je oor en een grote bol achter je oor. Zo komt de achterkant vanachter je oor uit en is ook zichtbaar en maakt hiermee deel uit van je oorsieraad.

Voor en achter oorbellen plaatje

Na de trend van de bollenoorbellen kwam de trend van een plaatje achter je oorlel. Zo was de voorkant een gewone oorbel, maar zat aan de achterkant van je oor een plaatje of andere mooie versiering.

Oorbellen onder je oorlel

Een andere leuke trend die zich ontwikkelt is de oorbellen die onder je oorlel uitkomen. Zo prik je een gewone oorbel door je gaatje, maar maak je er aan de achterkant een staafje aan vast die onder je oorlel uitkomt. Dit kan een staafje zijn, of zelfs een hele rij die zich langs je oorlel versierd.

Oorvullende oorbellen

Met deze bijzondere oorbellen heb je echt een oorvullende oorbel en maak je een waar fashion-statement. We hebben oorvullende oorbellen met korting en in vele kleuren en maten. Zo hebben we echte zilveren oorbellen met voor en achterkant of stainless steel voor en achter oorbellen.

Oorbellen op meer manieren dragen

Deze oorbellen zijn vaak op meerdere manieren te dragen en dus erg veelzijdig. Zo hoef je niet perse die opvallende achterkant te dragen, maar kun je zo'n aparte oorbel ook zonder dit opvallende achterkantje dragen. Of combineer verschillende oorbellen en doe één oor met bijzondere achterkant en de andere oorbel zonder.

Earcandy met korting

Deze bijzondere oorbellen zijn met recht earcandy te noemen. En al deze aparte oorbellen met korting shop je hier bij LagerePrijs.nl. Neem lekker een kijkje in onze webshop en snuffel tussen de voor en achter oorbellen met korting. En heb je een vraag of zoek je iets specifieks? Laat het ons weten en we helpen je graag.