Ringen met elastiek zijn de meest handige ringen die er zijn. Een ring met elastiek past namelijk altijd en iedereen. Ook kun je een elastische ring om meerdere vingers dragen en dus eindeloos combineren. Een ander voordeel is dat elastieken ringen beter om je vinger blijven zitten wat handig is als je een grote, statement ring draagt. Een ring met grote steen of opvallende bovenkant blijft beter zitten als de ring met elastiek om je vinger zit. Je shopt hier alleen maar elastieken ringen met korting, dus elastische ringen online shoppen was nog nooit zo leuk!

Filter uw producten

Elastieken ringen

Een ring met elastieke sluiting is een super makkelijke ring die iedereen past. Daarom hebben we hier een leuke collectie ringen met elastische sluiting met korting. De soorten ringen met elastiek lopen uiteen van grote, opvallende ringen tot kleinere, meer minimalistische ringen met elastiek.

Elastische ringen met Swarovski

Naast modern vormgegeven ringen met elastiek hebben we ook prachtige ringen met Swarovski stenen met een elastische sluiting. Ringen met elastiek die ingelegd zijn met een prachtig glimmende Swarovski steen. En dit alles tegen bodemprijzen.

Zilverkleurige ringen met elastiek

Elastieken ringen hebben we in alle kleuren: zilverkleur, goudkleur, rosékleur of een combinatie van meerdere kleuren. Ga voor de ring met elastieke sluiting die bij de rest van je sieraden past, of kies een mooie eye catcher en ga voor veel kleur.

Statement ringen elastiek

Een voordeel van een ring met elastiek is dat je hem strak om je vinger kunt dragen. Hierdoor kun je een grote ring makkelijk dragen, zonder dat deze 'omvalt'. Een statement ring met elastiek is daarom een goede keuze. Zo heb je toch een opvallende ring, maar blijft deze wel goed zitten.

Elastieke ring met bloemen

Een populaire elastische ring is een ring met bloemen. We hebben ringen met een roos of elastieken ringen met kleine bloemen. De meeste van deze ringen zijn prachtige handvullende sieraden die echt een fashion statement zijn. Je hoeft hiervoor geen vermogen neer te leggen, want wij hebben superleuke ringen met korting.

Grote collectie ringen met elastiek

Je shopt bij ons een grote collectie elastieken ringen tegen lage prijzen. En wil je meer zien, of zoek je een speciale ring met elastiek in bijvoorbeeld een specifieke kleur? Laat het ons weten en we helpen je heel graag.