De ultieme ring is een ring met echte stenen. Dit kan een echte Swarovski steen zijn of een ring met natuursteen. We hebben een mooie collectie ringen met stenen in vele kleuren en maten. Je vindt hier zelfs ringen met elastiek met echte Swarovski stenen. Ga voor een ring met verschillende kleuren steen die je bij elke outfit kunt combineren of kies een tijdloze ring met witte steen. We hebben alleen maar ringen met stenen met korting dus je shopt hier tegen de beste prijs. Bij elke ring met steen geven we je leuke suggesties van een bijpassende sieraden als een oorbel met steen of een mooie ketting met bijpassende steen. Ga voor een prachtig en tijdloos sieraad en ga een ring met echte steen.

Filter uw producten

Ringen met natuursteen

Een ring met echte stenen is hét meest tijdloze sieraad wat er is. Een echte steen verteld een eigen verhaal en heeft in veel gevallen een betekenis. Of je nu precies weet wat elke steen betekent of dat je gewoon valt voor de prachtige kleuren van een echte steen, wij hebben een leuke collectie ringen met echte stenen.

Unieke stenen ringen

Een ring met echte steen is nooit hetzelfde. Stenen zijn nooit identiek en daarom is elke ring weer anders. Een steen is een natuurproduct en daarom is een ring met echte steen een uniek sieraad.

Ring met Swarovski

Ringen met een Swarovski steen geven elke outfit die bling factor. Een steen van Swarovski is zo geslepen dat deze prachtig glimt en er een oogverblindende glinstering vanaf komt. Je shopt bij ons de mooie ringen met Swarovski met korting en we hebben zelfs ringen met elastiek met een echte steen van Swarovski. Ook ringen met verschillende kleuren Swarovski is een aanrader als je een sieraad zoekt die bij veel kleuren past.

Zilveren ring met echte steen

Het meest tijdloze sieraad is een echte zilveren ring met steen. De kleur van de steen moet passen bij je persoonlijke stijl. Een zilveren ring met witte steen is heel mooi te combineren bij pastelkleuren en lichte kleding. Of een zilveren ring met zwarte steen die nooit zal vervelen.

Goudkleurige ringen met stenen

Ringen in goudkleur met een echte steen zijn een mooie combinatie. Ga voor een goudkleurige ring met echte stenen en oorbellen in goudkleur en je hebt een luxueuze sieradenset. Het leukste is: alle ringen met echte stenen shop je hier online nu met hoge korting.