Subtiele ringen zijn kleine ringen voor de minimalistische sieradenlook. Deze ringen zijn kleine juweeltjes die je dagelijks kunt dragen. Een andere sieradentrend is het combineren van verschillende subtiele ringen en deze samen te dragen. Zo kun je zelf bepalen hoe uitbundig je je look wilt maken. Kleine ringen zijn leuk te combineren met een subtiele ketting of een minimalistische oorbel. We hebben prachtige subtiele ringen in zilver of minimalistische ringen van stainless steel die zowel zilverkleur als goudkleur en zelfs rosékleur kunnen zijn. Combineren is nu nog leuker, want hier shop je alle subtiele ringen met korting.

Filter uw producten

Subtiele ring met korting

Je shopt bij ons alleen maar sieraden met korting. Dus we hebben ook alle subtiele ringen afgeprijsd. Dit maakt het nog leuker om deze ringen te combineren en meerdere minimalistische ringen te matchen. Of ga voor een minimalistische sieradenset en combineer een subtiele ring met een bijpassende ketting, oorbel of armband.

Subtiele ring zilver

Een minimalistische ring in echt zilver is een ring die je elke dag kunt dragen en zelfs niet af hoeft te doen. Een kleine zilveren ring kun je dag en nacht aanhouden en combineert bij alle andere sieraden. Je kunt zelf een minimalistische ring van echt zilver combineren met een andere ring en het layeren toepassen met diverse ringen samen.

Subtiele ring goudkleur

We hebben een uitgebreide collectie goudkleurige ringen van stainless steel. Dit materiaal krast niet en zal nooit verkleuren. Stainless steel ringen zijn er ook in rosé kleur en zilverkleur en zijn uitstekend geschikt voor een minimalistische look. Maak het af met een bijpassende minimalistische ketting en complete the look.

Minimalistische ringen set

Vind je het leuk om meerdere subtiele ringen combineren, dan hebben we bij elke ring altijd een bijpassende ring die je als set kunt combineren. Verschillende minimalistische ringen in goudkleur, echt zilver of zelfs een combinatie van deze kleuren. Een kleine ring leent zich uitstekend voor het samen dragen van verschillende kleine ringen.

Subtiele ring met steen

Wil jij toch wat meer kleur geven aan je minimalistische ring dan hebben we verschillende ringen met steentjes. Kleinere ringen met steentjes of een enkele steen is een uitstekende basisring die je elke dag kunt dragen. Een kleine goudkleurige ring met gekleurde bolletjes is een leuke combinatie met dezelfde kleur kleding. Of shop een sieraad voor het leven met een echte zilveren ring met echte steen.
Zoek je een specifieke ring? Laat het ons weten en we helpen je graag.