Je kan bij ons op de volgende manieren gratis betalen:

iDeal iDeal
Klarna Achteraf betalen (Klarna)
Visa Visa
Mastercard Mastercard
American Express American Express
Handmatige overschrijving Vooruitbetaling

iDeal

Wanneer je kiest voor betalen met iDeal, kun je direct inloggen op je eigen bankrekening. Als je middels iDeal betaalt staat jouw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Via iDeal reken je af in je vertrouwde internetbetaalomgeving die wordt beveiligd door jouw bank.

Achteraf betalen

Je kunt bij ons ook een bestelling plaatsen die je pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Kies dan op de afrekenpagina voor de betaalmogelijkheid ‘Achteraf betalen’.

Voor betalen middels ‘Achteraf betalen’ hebben wij gegevens nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van je verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Klarna om te controleren of jouw aanvraag voor ‘Achteraf betalen’ wordt geaccepteerd. Na acceptatie nemen wij jouw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze verzenden volgens de aangegeven levertijden.

Je ontvangt van Klarna een factuur en een acceptgiro. Deze factuur dient binnen twee weken ná ontvangst van uw bestelling aan Klarna te zijn voldaan.

Creditcard

Je kunt bij ons ook gemakkelijk met de creditcard betalen. Wij accepteren de volgende creditcards:

  • VISA
  • Mastercard
  • American Express

Vooruitbetaling

Wanneer je kiest voor vooruitbetalen per bank, zal de website automatisch per e-mail bevestigen dat je een bestelling hebt geplaatst. Daarnaast zie je in het vervolgscherm het factuurnummer en het rekeningnummer waar je het totaalbedrag van de bestelling naar kunt overboeken. Het is van belang dat je het factuurnummer als kenmerk bij de betaling vermeldt.

Houd rekening met maximaal drie werkdagen die je bank nodig heeft om de betaling te verwerken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, krijg je van ons een email met de bevestiging en nemen wij jouw bestelling in behandeling. Heb je drie werkdagen na het plaatsen van de bestelling nog geen bevestiging van ons gekregen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze levertijden gaan in vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen.

Indien je de verzending van jouw bestelling wilt bespoedigen, maak dan géén gebruik van een bankoverschrijving en kies voor een andere betalingsmogelijkheid.

Betaalmethodes voor België en Duitsland

Ook vanuit andere Europese landen kun je bij ons makkelijk en veilig betalen. Zo kun je bij ons betalen met de volgende Europese betaalmiddelen:

  • Bancontact
  • Creditcard (Visa, Mastercard & American Express)
  • Vooruitbetaling