Sieraden van natuurlijk materiaal zijn sieraden gemaakt van materiaal dat afkomstig is uit de natuur. Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie collectie sieraden van kurk. Kurk is een materiaal dat zeer duurzaam is, want wanneer kurk wordt geoogst groeit de plant gewoon weer aan en brengt hiermee geen schade aan de natuur. Daarnaast hebben we ook prachtige sieraden van hout. Hout is superlicht en dus ideaal als sieraad te dragen. Je merkt niet eens dat je het draagt. Naast kurk en hout zijn er ook sieraden die worden gemaakt van schelpen, touw of veertjes. Kortom, natuurlijke materialen die de meest unieke sieraden maken. Hier bij LagerePrijs.nl hebben we veel trendy sieraden van duurzame materialen met korting.

Filter uw producten

Sieraden van natuurlijk materiaal

Het is een sieradentrend die steeds populairder wordt: sieraden van natuurlijk materiaal. In de trend van duurzaamheid is ook dit ook doorgedrongen in de mode en juwelen. Een sieraad van natuurlijk materiaal heeft diverse voordelen. Zo is het veelal gemaakt met een proces zonder schadelijke chemicaliën en dus minder schadelijk. De materialen die worden gebruiken om het sieraden maken mogelijk te maken zijn afkomstig van de natuur zonder deze schade toe te brengen. Hier enkele voorbeelden van de mooiste nieuwe sieraden uit natuurlijk materiaal gemaakt.

Houten sieraden

De trend van houten sieraden is al eerder een mode-item geweest. Vroeger droeg men ook al grote, houten oorbellen of kettingen met houten kralen. En deze stijl is nu dus weer terug in de mode. En niet voor niets, want houten sieraden zijn niet alleen heel erg comfortabel en lichtgewicht om te dragen maar ook duurzaam. Een sieraad van hout gaat langer mee en is niet gemaakt middels een chemisch proces. Ook zijn houten sieraden anti allergeen en kunnen dus geen allergische reactie veroorzaken. Je shopt hier bij LagerePrijs de mooiste houten sieraden met korting en de leukste sieradenset van echt hout.

Sieraden van kurk

Naast houten sieraden zijn ook sieraden van kurk steeds meer populair in de sieradenwereld. En ook hier geldt dat een sieraad van kurk een duurzaam sieraad is. Kurk groeit net als hout gewoon weer terug aan en brengt dus geen schade toe aan de natuur. Een ketting van kurk is superlicht en hierdoor erg comfortabel. Een grote ketting van kurk is daarom een extra mooi sieraad. Zo heb je wel een statement ketting van kurk, maar niet het gewicht van een grove ketting. Ditzelfde geldt voor oorbellen van kurk. De oorbel van kurk is zo lichtgewicht dat je echt niet doorhebt dat je een oorbel draagt. Ook een grote oorbel van kurk is superlicht en hierdoor heerlijk te dragen. Shop hier de leukste sieradensets van kurk met korting of geef een leuk sieraad van echt kurk cadeau. We pakken elk sieraad apart voor je in. En met een origineel sieraad van kurk weet je zeker dat je een bijzonder cadeau geeft.

Sieraden met parels

Een ander natuurlijk materiaal is de (zoetwater)parel. Een pareloorbel is een sieraad die al jaren in de mode is en geschikt is voor elke gelegenheid. Een hele sieradenset met parels is de klassieke set die bij alles past. Ga voor een subtiele kleine parel of een uitbundige ketting met parels óf geef een mooie parelketting cadeau. Een echte parel is perfect voor elke leeftijd en geeft je een klassieke en koninklijke look. Je shopt hier bij LagerePrijs.nl de mooiste sieraden met parels met korting, dus profiteer nu van deze aantrekkelijke korting op sieraden.

Sieraden met schelpjes

Een nieuwe sieradentrend die je nu veel ziet zijn sieraden met schelpjes. Een ketting met schelpjes is een zomerse trend die uitstekend past binnen de Bohemian Chique look of Ibiza Style. Een korte schelpenketting of een lange ketting met schelpjes of een combinatie van de twee kettingen. Hier vindt je alleen maar sieraden met schelpjes met korting dus kun je een leuke sieradenset scoren tegen een lagere prijs.

Duurzame sieraden online kopen

Doe jij aan met deze nieuwste duurzame sieraden trend en ben je ook fan van deze mooie sieraden van natuurlijk materiaal? Dan shop je hier bij LagerePrijs.nl veilig en betrouwbaar de leukste oorbellen van hout, kettingen van kurk of armbanden met schelpjes met de hoogste korting. En wil je meer weten of een product of kunnen we je helpen met het vinden van hét perfecte sieraad van natuurlijk materiaal? Neem contact met ons op en we helpen je graag.