Vergulde sieraden zijn een goedkoper alternatief voor sieraden van helemaal echt goud. Het zijn sieraden die zijn voorzien van een klein laagje goud. De ondergrond is meestal zilver of koper. De uitstraling van vergulde sieraden is hetzelfde als goud alleen is een vergulde ketting dus niet compleet van goud. Doe vergulde sieraden wel altijd af als je je handen wast of als je gaat zwemmen en probeer contact met parfum of zeep zoveel mogelijk te vermijden. Sieraden van verguld materiaal zijn prachtige sieraden met een klassieke uitstraling. Shop hier de mooiste vergulde sieraden met korting en ga voor die prachtige gouden look voor een aantrekkelijke prijs.

 

 

Filter uw producten

Verguld goud

Sieraden van verguld goud zijn sieraden met een gouden laagje. De ondergrond is meestal zilver, koper of een ander metaal. Deze wordt bedekt met een laagje echt goud. Zo heb je dus de uitstraling van een echt gouden sieraad, maar zonder de dure goudprijs. Wel is het noodzaak om een verguld sieraad niet nat te laten worden en het netjes op te bergen. Leg vergulde sieraden niet bij elkaar om te voorkomen dat ze met elkaar krassen. Als je goed zorgt voor je vergulde sieraden heb je er lang plezier van. Helemaal met de lage prijzen op vergulde sieraden hier bij LagerePrijs.nl waarbij de korting op vergulde sieraden hoog kan oplopen.

Vergulde oorbellen

Oorbellen van verguld goud geven dezelfde klassieke uitstraling als echt gouden oorbellen maar dan heb je eigenlijk gouden oorbellen voor een lage prijs. Oorbellen verguld met goud zijn oorbellen met een laagje goud op een ondergrond van zilver of een ander metaal. Door het echt goud zal een vergulde oorbel geen allergische reactie veroorzaken. We hebben een grote collectie vergulde oorbellen met stenen of zonder stenen. En je shopt hier alleen maar vergulde oorbellen met korting. Dat maakt het shoppen van deze gouden oorbellen nu nog leuker.

Verguld gouden ringen

Vergulde sieraden online kopen

Je kunt hier bij LagerePrijs.nl een leuke collectie vergulde sieraden online kopen. We hebben bij elk product een bijpassende suggestie gegeven die je kunt terugvinden bij elk vergulde sieraad. Zo kun je gaan voor de gehele sieradenset van verguld goud of een mooi verguld sieraad cadeau geven. Bij elke sieraad ontvang je GRATIS cadeauverpakking waarmee het cadeau geven niet alleen betaalbaar, maar ook makkelijk met onze mooie geschenkverpakking.

Heb je vragen over vergulde sieraden?
Heb je vragen over deze sieraden van verguld goud of heb je een andere vraag? Of zoek je een specifiek product van verguld materiaal en zie je hier niet direct wat je zoekt? Neem contact met ons op en we helpen je graag.